CoolCare

We zijn een toegewijd team van consultants en ontwikkelaars met ruim tien jaar ervaring in het e-health vakgebied. Onze adviezen strekken zich van het meedenken over de business-case en de verdienmodellen tot het inbedden van e-health interventies in de organisatie. Wij verbinden onze klanten en relaties en stimuleren elkaar tot innovaties in de zorg. Wij adviseren over de te voeren strategie, geven vorm aan de marketing en zorgen er voor dat de dienst vermarkt wordt.

We begrijpen als geen ander dat participatie de kern is waar het bij interventies om draait. We zetten daarom de patient of deelnemer centraal. Zelfmanagement is een sleutelbegrip. We werken op projectbasis in teams. De samenstelling van de teams wordt aangepast naar de aard van de projecten. Zo hebben we ervaring in het samenwerken met psychologen, artsen, hulpverleners maar ook met externe contentprofessionals en interaction designers. We werken in scrum waardoor we snel kunnen starten en projecten opleveren binnen budget en afgesproken termijnen.

Tien jaar ervaring en de ontwikkeling van tientallen projecten resulteerden in de ontwikkeling van een modulair content management systeem voor online hulp programma’s. Een software kit met standaard modules die variëren van blogs, koppelingen met social media, dagboeken, e-learning tools tot screeners en beslismodules. We noemen het pakket CoolCare CMS en het staat klaar voor u als u overweegt het internet in te zetten om mensen iets te leren, gedrag aan te passen of te veranderen of gewoon om mensen inzicht te geven in hun dagelijks handelen. We hebben de ervaring, de kennis en de technologie. We weten wat er bij komt kijken om deze uiterst privacy gevoelige projecten in beheer te nemen. We beschikken daarom ook over een eigen datacenter dat door vooraanstaande riskmanagement organisaties is ge-audit en goed bevonden. Onze beheeroplossing garandeert 24/7 continuïteit.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Jan Dirk Bijker, hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Jan Dirk Bijker

Jan Dirk

Ruime ervaring op het gebied van marketing, customer experience en e-health. Conceptueel denker die communicatie concepten kan vertalen naar internet applicaties. Kan helder en begrijpelijk communiceren. Werkte voor onder meer Pentascope, KPN, @home en Essent. Bij deze organisaties was hij verantwoordelijk voor de customer experience.